Ședința Consiliului Director și a Adunării Generale ARCSIB
septembrie 7, 2021

Cum în acest an răcoarea toamnei a sosit mai devreme – mai mulți dintre noi am început să savurăm petrecerea timpului în fața sobelor. Fie că ar fi vorba despre ani cu sezoane de încălzire ceva mai lungi, fie că ar fi vorba despre perioade de scumpiri ale energiei, sobele de departe rămân cele mai devotate surse de asigurare a locuințelor cu căldură.

Ziua Sobarului este în data  de 15 octombrie. Este ziua în care în mai multe țări europene fericiții deținători de sobe își deschideau ușile pentru vizitatorii, care doresc să aibă în casele lor o astfel de minunăție. Sperăm ca după pandemie acest frumos obicei, de început al sezonului de încălzire, va fi preluat și promovat și pe meleagurile noastre mioritice.

Cu această ocazie ARCSIB urează tuturor sobarilor (constructorilor de sobe, șeminee, grătare și cuptoare) să aveți inspirații deosebite, materializate în numeroase realizări frumoase, care să bucure sufletul celor care doresc să beneficieze de plăcerea și confortul create de acestea! La mulți ani stimați colegi sobari!

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *