Ședința Consiliului Director și a Adunării Generale ARCSIB
07/09/2021
Bun venit 2022 !!!
31/12/2021

Cum în acest an răcoarea toamnei a sosit mai devreme – mai mulți dintre noi am început să savurăm petrecerea timpului în fața sobelor. Fie că ar fi vorba despre ani cu sezoane de încălzire ceva mai lungi, fie că ar fi vorba despre perioade de scumpiri ale energiei, sobele de departe rămân cele mai devotate surse de asigurare a locuințelor cu căldură.

Ziua Sobarului este în data  de 15 octombrie. Este ziua în care în mai multe țări europene fericiții deținători de sobe își deschideau ușile pentru vizitatorii, care doresc să aibă în casele lor o astfel de minunăție. Sperăm ca după pandemie acest frumos obicei, de început al sezonului de încălzire, va fi preluat și promovat și pe meleagurile noastre mioritice.

Cu această ocazie ARCSIB urează tuturor sobarilor (constructorilor de sobe, șeminee, grătare și cuptoare) să aveți inspirații deosebite, materializate în numeroase realizări frumoase, care să bucure sufletul celor care doresc să beneficieze de plăcerea și confortul create de acestea! La mulți ani stimați colegi sobari!

1 Comment

  1. Toma ERHAN spune:

    Nu știu cîte accidente cu incendii au fost ca urmare a normativelor I 13 sau ISCIR, referitoare la instalațiile de încălzire, dar sigur au fost cele pornite de la coșurile de fum care nu știu să fie reglementate prin inspecție certificată ca PTA1, sau altele referitoare la generatoare de căldură ,dar după recuperarea căldurii nu sînt reglementări de control periodic al coșurilor de fum !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *